ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Олексій КЛОЧУН

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42/74
Про надання дозволу на встановлення тимчасових споруд для технічного обслу-говування автомобільного транспортупо вулиці Свято-Миколаївській, 38 в селі Маршинці громадянина Одажиу В.М.

НОВОСЕЛИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № {num}42/74

{num}

{date}28.03.2024{date} року XХХХІІ сесія VІІІ скликання

{name}

Про надання дозволу на встановлення

тимчасових споруд для технічного обслу-

говування автомобільного транспорту

по вулиці Свято-Миколаївській, 38 в

селі Маршинці громадянина Одажиу В.М.

{name}

Розглянувши заяву гр. Одажиу В.М., який зареєстрований в селі Маршинці, про надання дозволу на розміщення тимчасових споруд на земельній ділянці що знаходиться в приватній власності, у відповідності до наказу Міністерства Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 р. № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст.28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26, Закону України «Про місцеве самоврядування України»,міська рада в и р і ш и л а:

1.Надати дозвілна розміщення тимчасових споруд для технічного обслуговування автомобільного транспорту на земельній ділянці приватної власності громадянина Одажиу Віталія Миколайовичана території Новоселицької міської територіальної громади в селіМаршинці по вулиці Свято-Миколаївська, 38,Чернівецького району, Чернівецької області терміном на 5 років.

2.Зобов’язати гр.ОдажиуВ.М.розробити паспорт прив’язки розміщення тимчасових споруд та дотримуватися правил благоустрою с. Маршинці.

3.Організацію виконання даного рішення покласти на сектор містобудування, архітектури та капітального будівництва.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-команальне господарства, розвитку інфраструктури та надзвичайних ситуацій.

Міський голова Марія НІКОРИЧ

{avtor}

Олексій КЛОЧУН

{avtor}

{idavtor}{idavtor}

{dopov}

Олексій КЛОЧУН

{dopov}

{iddopov}{iddopov}