ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Олексій КЛОЧУН

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42/75
Про надання дозволуна розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вулиці Зеленогайська, 2 в селі Зелений Гай гр. Тома І.І.

НОВОСЕЛИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № {num}42/75

{num}

{date}28.03.2024{date} року XХХХІІ сесія VІІІ скликання

{name}

Про надання дозволуна розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вулиці Зеленогайська, 2 в селі Зелений Гай гр. Тома І.І.

{name}

Розглянувши заяву гр.Тома І.І., яка зареєстрована в селі Зелений Гай, про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди на земельній ділянці приватної власності, у відповідності до наказу Міністерства Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 р. № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст.28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26, Закону України «Про місцеве самоврядування України», міська рада в и р і ш и л а:

1.Надати дозвіл на розміщення тимчасової споруди дляпровадження підприємницької діяльності на земельній ділянці приватної власності громадянки Тома Інни Іванівни на території Новоселицької міської територіальної громади в селіЗелений Гай по вулиці Зеленогайська, 2,Чернівецького району, Чернівецької області терміном на 5 років.

2.Зобов’язати гр.Тома І.І.розробити паспорт прив’язки розміщення тимчасових споруд та дотримуватися правил благоустрою с. Зелений Гай.

3.Організацію виконання даного рішення покласти на сектор містобудування, архітектури та капітального будівництва.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-команальне господарства, розвитку інфраструктурни та надзвичайних ситуацій

Міський голова Марія НІКОРИЧ

{avtor}

Олексій КЛОЧУН

{avtor}

{idavtor}{idavtor}

{dopov}

Олексій КЛОЧУН

{dopov}

{iddopov}{iddopov}