ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Олексій КЛОЧУН

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 42/76
Про надання дозволу на розробленнядетального плану території для визна-чення можливості реконструкції житло-вого будинку під магазин з добудовою по продажу змішаних товарів по вулиці Центральній, 33 в с. Маршинці

НОВОСЕЛИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № {num}42/76

{num}

{date}28.03.2024{date} року XХХХІІ сесія VІІІ скликання

{name}

Про надання дозволу на розроблення

детального плану території для визна-

чення можливості реконструкції житло-

вого будинку під магазин з добудовою

по продажу змішаних товарів по вулиці

Центральній, 33 в с. Маршинці

{name}

Розглянувши заяву гр.Морар О.І. про надання дозволу на розроблення детального плану території для реконструкції житлового будинку під магазин з добудовою по продажу змішаних товарів, витяг про державну реєстрацію прав на земельну ділянку та на нерухоме майно, керуючись ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1.Розробити детальний план території земельної ділянки площею 0,1221 га кадастровий номер 7323084700:01:001:0010 для визначення можливості реконструкції житлового будинку під магазин з добудовою по продажу змішаних товарів на території Новоселицької міської територіальної громади в селі Маршинці по вулиці Центральній, 33, Чернівецького району, Чернівецької області, яка знаходиться у приватній власності громадянина Мораря Олександра Івановича.

2.Визначити замовником розроблення детального планування території виконавчий комітет Новоселицької міської ради.

3.Виконавчому комітету забезпечити оприлюднення рішення щодо розроблення містобудівної документації, підготовку вихідних даних, розгляд та затвердження в установленому чинним законодавством порядку детального плану території.

4.Інвестором з фінансування робіт детального плану території визначити гр. Мораря О.І..

5.Делегувати інвестору виконання функцій «Замовника» в частині організації розроблення містобудівної документації, збору вихідних даних, отримання висновків.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з земельних відносин, природних ресурсів та екології.

Міський голова Марія НІКОРИЧ

{avtor}

Олексій КЛОЧУН

{avtor}

{idavtor}{idavtor}

{dopov}

Олексій КЛОЧУН

{dopov}

{iddopov}{iddopov}