ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Микола ОБЕРШТ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

25.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 43/12
Про передачу генератора в комунальну власність Чугуївської міської ради.

НОВОСЕЛИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № {num}43/12

{num}

{date}25.04.2024{date} року XХХХІІІ сесія VІІІ скликання

{name}

Про передачу генератора в комунальну власність Чугуївської міської ради.

{name}

Розглянувши клопотання  Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) та Чугуївського міського голови Харківської області щодо передачі в якості благодійної допомоги генератора, у відповідності до закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» від 3 березня 1998 року № 147/98-ВР та Меморандуму про співпрацю між Новоселицькою міською радою та Чугуївської міською радою, враховуючи  висновки та рекомендації постійних комісій Новоселицької міської ради,  керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Передати у комунальну власність та на баланс Чугуївської міської ради генератор CAT C32-1500-O-1500 kVA/50 Hz/diesel загальною вартістю 19174423,51 (дев’ятнадцять мільйонів сто сімдесят чотири тисячі чотириста двадцять три грн. 51 коп.).
  2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради на підставі акту приймання-передачі майна внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, соціально – економічного розвитку та міжнародної співпраці та постійну комісію з питань комунальної власності, житлово – комунального господарства, розвитку інфраструктури та надзвичайних ситуацій.
    .

Міський голова Марія НІКОРИЧ

{avtor}

Олексій КЛОЧУН

{avtor}

{idavtor}{idavtor}

{dopov}

Олексій КЛОЧУН

{dopov}

{iddopov}{iddopov}